Pavarësisht se sa i zënë ose në sa nxitim jeni, nuk ka asnjë mënyrë që të mos vini re punën e artistit të rrugës Grafodeco.

Artisti francez krijon piktura 3D në rrugë, të cilat janë aq të vërteta  sa qw iu bwjnw tw ndaleni e t’ia ngulitni sytë për tu siguruar që një dinosaur nuk është pas jush.

Grafitet e tij janë aq të hollësishme sa që kafshët në to, si gjarpërinjtë, krokodilët dhe dinosaurët, me të vërtetë duken sikur po dalin nga muri./21Media