Momente interesante

Momente interesante

Ne të gjithë kemi qenë në situata ku jemi hutuar dhe kemi përzier gjërat.

Nuk është shumë e këndshme, por nganjëherë nuk mund të ndihmosh, por të qeshësh me veten dhe gabimin tënd të ngathët.

Më poshtë shihni disa situata mjaft interesante dhe mjaft qesharake, përcjell rtv21.tv

Ora e alarmit

“Tani e di pse ora e alarmit nuk cingërroi në orën 9:30”.

Biskota

Kjo është ajo që ndodhë kur gatuan kur je i dehur.

Stacioni i ngarkimit i muzikës

Një filxhan kafeje

Ndonjëherë ju mund të shihni emrin tuaj në një filxhan./21Media