Një ilustrues nga Hungaria, Gergely Dudás tërheq enigma ku fsheh gjëra të ndryshme, nga zemrat e vockla deri tek arinjtë dhe macet. Ai i poston ato në faqen e tij personale dhe gjithashtu ka në dispozicion librat e tij.

E ëmbël, shumëngjyrëshe, qesharake dhe pak e ndërlikuar, këto gjëegjëza janë interesante si për fëmijët ashtu edhe për prindërit e tyre!, shkruan Bright Side.

Koha për të stërvitur trurin tuaj, përgatituni./21Media

A mund të gjeni një zemër midis elefantëve?

Nëse pas disa çastesh nuk arritët ta gjenit zemrën, më poshtë e keni rezultatin.