Jo të gjithë njerëzit mund ta quajnë veten “vëzhgues”. Disa madje, mund ta konsiderojnë veten aq të hutuar sa nuk mund të gjejnë as lapsin që kishin në dorë një sekondë më parë ose çelësat në xhep, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv

Por, ndoshta ju jeni një vëzhgues i shkëlqyeshëm dhe gjithçka që duhet të bëni është të provoni talentin tuaj të fshehtë.

Shikoni dhe provoni sfidën e mëposhtme/21Media

A mund të gjeni për 20 sekonda fluturën në mesin e papagallëve?

Nëse nuk mund ta gjeni, përgjigjien e keni më poshtë.