Fokusohuni mirë shikoni në fotografi dhe njihni sa katrorë janë. Është një numër i caktuar që duhet të ju dalë dhe po e zbuluat ju keni  nivel të lartë të intelegjencës.

Nëse nuk arritët ta zbulonit dot, përgjigjen e keni më poshtë.