Situata interesante dhe tejet qesharake

Situata interesante dhe tejet qesharake

Ka pasur shumë hulumtime shkencore që kanë vërtetuar se qeshja ndikon pozitivisht në gjendjen tonë shëndetësore dhe emocionale.

Në të ardhmen e afërt mjekët mund të rekomandojnë që pacientët e tyre të qeshin 15 deri në 20 minuta në ditë në vend që të marrin pilula, përcjell rtv21.tv

Por, pse duhet të presim që ta fillojmë këtë?

Merrni një dozë terapeutike të qeshur tani me një koleksion të fotografive qesharake. Ne të gjithë bëjmë gjëra të hidhura dhe nganjëherë nuk mund të kuptojmë se cila është arsyeja për veprimet tona të çmendura.

Më poshtë ju sjellim disa foto të çuditshme që definitivisht kanë një histori të mirë pas tyre./21Media

Kur ju keni një ide të paqartë të tatuazhit që dëshironi

Jeni të mirëseardhur

“Tifozët e instaluar, shefi.”

Shpresoj që të ju pëlqejë ngjyra e Spagetit

Ata gjetën vendin më pak të përshtatshëm për një portret

A e mësojnë këtë metodë parkimi në autoshkolla?

Kjo duket me të vërtetë dramatike