Provoni të gjeni figurat e fshehura në foto. Shikoni me vëmendje dhe testoni aftësitë tuaja të të pamurit.

A mund ta shihni trekëndëshin?

Në këtë imazh është fsheshur një katror. E gjeni dot?

 

Gjeni formën rrethore.