Iluzione të çuditshme që ju lënë pa fjalë

Iluzione të çuditshme që ju lënë pa fjalë

Është shumë e lehtë të mashtrosh shqisat njerëzore. Kur një person sheh diçka të pazakontë, ai shpejt e ndanë atë me të gjithë, duke përdorurur internetin.

Ka disa iluzione të mahnitshme dhe fotografi të ndërlikuara që përdoruesit e internetit janë munduar të shpjegojnë.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi dhe të përpiqeni të kuptoni se ku është objekti i fshehur dhe si funksionojnë disa iluzione të ndërlikuara.

Nëse keni probleme, thjesht mund ta lexoni shpjegimin, përcjell rtv21.tv

Ka një mace të fshehur në këtë foto

Iluzioni i 2 këndeve

Ky iluzion po bëhet gjithnjë e më popullor në internet: mendohet se këto foto janë marrë nga 2 kënde të ndryshme, por në fakt, ato janë identike. Kjo shpjegohet me idenë se truri ynë përpiqet të “krijojë” një histori: cila është pika e krijimit të një kolazhi prej 2 fotografish identike?

Zebrat e kalimit 3D

A shihni gurë gjigantë lundrues në ajër? Duke vepruar kështu, autoritetet islandeze u përpoqën që shoferët e makinave të ngadalësoheshin në kalimin e këmbësorëve. Qytetarët pëlqejnë kalimin e zebrave 3D dhe e bën këtë mashtrim: çdo shofer ngadalëson instinktivisht kur ai ose ajo sheh “gurët”./21Media

Gjeni zonjën në 10 sekonda