Testoni trurin tuaj

Testoni trurin tuaj

Të gjithë natyrisht që kanë dëshirë të pushojnë, madje të mos merren me asgjë. Disa njerëz nuk duan ta lodhin shumë trurin.

Por, mbase kjo nuk është shenjë e mirë, pasiqë trurin duhet ta aktivizoni me disa gjëra që ia vlen. Një ide është zgjidhja e enigmave të ndryshme.

Duke zgjidhur enigma çdo ditë, ju i jepni trurin tuaj një punë, gjë e cila ju ndihmon në të menduarit kritik dhe imagjinatës.

Më poshtë ju sjellim disa enigma për t’i zgjidhur, të cilat mbase mund të jenë interesante për ju./21Media

Çka është gabim në këtë foto?

Mund ta gjeni tërfil me katër fletë?

Sa kafshë mund të shihni?

13 kafshë