Situata që ju shtyjnë të mendoni

Situata që ju shtyjnë të mendoni

Ndonjëherë ju humbni në mendimet tuaja dhe harroni tërësisht botën reale.

E njëjta gjë në mënyrë të qartë ka ndodhur me shumë njerëz, pamjet e të cilëve janë hedhur në rrjete sociale.

Pse një person racional duhet të pi duhan pranë një tanki të gazit ose pse një njeri ka nevojë të hyjë në lugën e bagerit.

Situata që vështirë tu gjendet shpjegimi dhe të arsyetohen veprimet e tyre.

Më poshtë ju sjellim disa foto që do t’ju bëjnë të bërtisni, “Çfarë po mendonit ?!”/21Media