Enigmat që mund të përmirësojnë inteligjencën tuaj

Enigmat që mund të përmirësojnë inteligjencën tuaj

Studimet kanë treguar se enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tuaj. Ato mprehin mendimin tuaj, forcojnë kujtesën tuaj dhe rrisin në përgjithësi IQ-në tuaj.

Ato mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni – ato mund t’ju sfidojnë.

Më poshtë ju sjellim disa enigma, të marra nga Bright Side, që mund t’ju bëjnë të kruani kokën. Dhe nëse nuk mund t’i kuptoni, përgjigjet mund t’i gjeni në fund./21Media

I zi kur e blini, i kuq kur e përdorni dhe i hirtë kur e gjuani

Sa kube janë?

Zgjidhni ekuacionin

Gjeni gabimin

Rregulloni shkronjat për të shqiptuar vetëm një fjalë

Përgjigjiet

1. Qymyr druri

2. Nëntë kube

3. 10 në katror minus 1 e barabartë me 99

4. Mungon numri 19

5. Just one word