Murtezaj: Ka rritje të borxhit për 50 milionë euro

Pandemia Covid-19 ka ndikuar edhe në zvogëlimin e aktiviteteve të bizneseve si dhe në ndërprerjen e tërësishme të punës te disa bizneseve të tjera. Rrjedhimisht, kjo u reflektua edhe në të hyrat buxhetore. Me drejtorin e Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, bisedoi kolegia Albulena NUHA./21Media