Motoja e fushatës është e ardhmja e antibiotikëve në duart tona

Motoja e fushatës është e ardhmja e antibiotikëve në duart tona

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës me qëllim të vetëdijesimit për rezistencën antimikrobike, përdorimit të panevojshëm të antibiotikëve, dhe shitjës së tyre pa recetë të mjekut, ka organizuar sot një tryezë për të shënuar ‘Javën Botërore të Vetëdijesimit për Antibiotikët’./21Media