Prokuroria Speciale që po e heton rastin nuk ka dhënë detaje

Prokuroria Speciale që po e heton rastin nuk ka dhënë detaje

Në vazhdim flasim për vjedhjen e mbi 2 milionë eurove në Thesarin e Shtetit. Në publik është krijuar bindja se ky skandal u harrua nga institucionet, pasi prokuroria Speciale që po e heton rastin deri tash nuk ka dhënë detaje lidhur me këtë aferë. Në organizatat që e monitorojnë punën e organit hetues thonë se në rrethanat normale prokuroria deri tash është dashur t’i përfundojë hetimet dhe të fillonte procesi gjyqësor në këtë rast.( Teksti- Fitore ADEMI, kamera-Gyner MUJA)./21Media