Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka kërkuar nga qeveria që të ketë prioritet çështjet që prekin qytetarët e Kosovës dhe mos të merret me fushatën zgjedhore në Shqipëri. AAK kritikoi ekzekutivin që ende nuk e ka prezantuar programin qeverisës./21Media

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka kërkuar nga qeveria që të ketë prioritet çështjet që prekin qytetarët e Kosovës dhe mos të merret me fushatën zgjedhore në Shqipëri. AAK kritikoi ekzekutivin që ende nuk e ka prezantuar programin qeverisës./21Media