Nicholas Abbott, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosov për dialogun Kosovë-Serbi

Nicholas Abbott, ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosov për dialogun Kosovë-Serbi

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se përfshirja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ambasadorit Richard Grenell në procesin e dialogut Kosovë-Serbi është pozitive dhe ka shënuar progres praktik në këtë çështje. Diplomati anglez ka theksuar se çështjet në negociata me Serbinë nuk mund të zgjidhen pa angazhimin e Kosovës. Ndjekim deklaratëne  ambasadorit Abbott./21Media