Loxha: Subjektet politike të heqin dorë nga premtimet e kota.- Hoxha: KGJK-ja të jetë shembull i rritjes së transparencës.-Lumezi: Vështirësitë dhe mangësitë janë të shumta

Loxha: Subjektet politike të heqin dorë nga premtimet e kota.- Hoxha: KGJK-ja të jetë shembull i rritjes së transparencës.-Lumezi: Vështirësitë dhe mangësitë janë të shumta

Grupi për Studime Juridike dhe Politike organizoi tryezën diskutimi me temën “Dështim apo neglizhencë: Zhvillimet e fundit në Sistemin e Drejtësisë në Kosovë”. U tha se sistemi i drejtësisë në vend nuk ka treguar efikasitet në luftimin e krimit dhe korrupsionit./21Media