Përgjigje reagimeve së qytetarëve kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Përgjigje reagimeve së qytetarëve kundër ndërtimit të hidrocentraleve

Valës së reagimeve të qytetarëv kundër ndërtimit të hidrocentraleve dhe në mbrojtje të lumenjeve në Kosovë iu përgjigj ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe i Ambientit, Lumir Abdixhiku.

Paralajmëroi vendim për ndalimin e ndërtimeve në burimet ujore.

Transmetojmë deklaratën e ministrit Abdixhiku dhënë gjatë vizitës në në Ferizaj./21Media