Përfaqësuesi i LDK-së, Arban Abrashi pas takimit me u.d të presidentit, Vjosa Osmanin deklaroi se datat e përmendura sot për zgjedhje ka qenë data 7 shkurti por, siç tha ai ende nuk dihet.

“Data sot qe i kane përmendur ka qenë 7 shkurti do të thotë 40 dite pas kalon buxheti, por si do çoftë pas aktgjykimit të plotë e caktojmë më sakte datën”, tha Abrashi.

Abrashi deklaroi se gjatë takimit me Osmanin kanë qenë të fokusuar në aktgjykim, datën e zgjedhjeve si dhe buxhetin e vitit 2021.

Takimi i Osmanit me Abrashin zgjati rreth minuta./21Media