Rukiqi: Kemi shumë çështje të pazgjidhura. -Panxha: Do të mbyllet kufiri për një ditë

 Rukiqi: Kemi shumë çështje të pazgjidhura. -Panxha: Do të mbyllet kufiri për një ditë

Klubi i Prodhuesve dhe Oda Ekonomike e Kosovës diskutuan për problemet dhe barrierat tregtare ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë. Ata paralajmëruan se nëse Shqipërie vazhdon me barriera tregtare ndaj Kosovës, në shenjë protestë do të bëhet mbyllja e kufirit për një ditë gjatë verës, pasi sipas tyre, Shqipëria renditet e dyta pas Serbisë për barriera tregtare ndaj Kosovës./21Media