Këshilli Organizativ “Pranvera Shqiptare 81” dhe ish të burgosurit politikë sot kanë bërë homazhe pranë varrit të Adem Demaçit në 85-vjetorin e lindjes së tij.

Adem Demaçi, ishte njëra nga figurat që veprimtaria e tij është shtrirë në tërë trojet shqiptare.

Për nder të veprës së Adem Demaçit është mbajtur edhe një tryezë në institutin albanologjik./21Media