Berisha: Adem Jashari, figura më emblematike e Kosovës.-Jashari: Falënderoj ata që kontribuuan për ngritjen e shtatores

Berisha: Adem Jashari, figura më emblematike e Kosovës.-Jashari: Falënderoj ata që kontribuuan për ngritjen e shtatores

Në ditëlindjen e komandantit legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Adem Jashari, është zbuluar shtatorja e tij në qytetin e Fushë Kosovës. U tha se me Adem Jasharin është përjetësuar lufta historike e popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi./21Media