Ademi: 9 vite më parë filloi historia e re e futbollit kosovar

Presidenti i Federatës së Futbollit të Kosovës e ka cilësuar ndeshjen e parë zyrtare të Kosovës në ombrellën e FIFA-së kundër Haitit si pikën kur nisi historia e re e futbollit të Kosovës.
Ai ka thënë se gjatë këtyre nëntë viteve futbolli i Kosovës ka ecur shumë përpara dhe ka arritur në një nivel të lartë në skenën ndërkombëtare.
Ai më tutje ka shkruar se synimi i tanishëm i Kombëtares së Kosovës është kualifikimi në Kampionatit Evropian të viti të ardhshëm.

Back to top button