Blaku direkt nga karantina

Blaku direkt nga karantina

Komediani i njohur, Adnan Blaku në një lidhje direkte në emisionin “1 Kafe prej Shpisë”, tregoi se si po i kalon ditët në karantinë dhe sa ka ndikuar pozitivisht te ai.

Duke folur për situatën aktuale, Blaku tha se karantina po i jep një ndjenjë që njerëzit po duhen më shumë mes vete. Ndër tjerash tha se kjo situatë aktuale i ka ndihmuar atij që të afrohet edhe më shumë me njerëzit./21Media