Lidhja e aktores, Adriana Matoshi me futbollistin Keith Gorenveld u komentua shumë në media dhe opinionin publik vitin e kaluar.

E lidhja e tyre duket se po bëhen gjithmonë e më serioze, aq sa çifti duket se e kanë menduar edhe fejesën.

Kështu të paktën la të nënkuptohet një koment që Keith la në njëren prej fotografive të Adrianes.

Komenti i tij ka të bëjë me një emoji në formë të unazës dhe një pikëpyetje.

Nga të gjithë  kjo u pa si një propozim për fejesë, për çka Adriana i është përgjigjur me “Po”./21Media