Nëse keni ndërmend ta keni aeroplanin tuaj personal, ekziston një i tillë që duhet të dalë nga pjesa tjetër e turmës. Boeing Business Jet 747-8i, një nga avionët më të mëdhenj privatë në botë (dhe më i madhi në funksionimin aktiv tani) dhe shembulli i përsosur i asaj që duket luksi i vërtetë në ajër.

Ka vetëm disa avionë privatë 747-8i dhe është një simbol i pushtetit. Ky avion zakonisht përdoret nga qeveritë e botës dhe për transportimin e krerëve të shteteve. Forcat Ajrore të SHBA madje janë duke zhvilluar një avion 747-8i si një aeroplan zëvendësues për Forcën Ajrore, transmeton rtv21.tv.

Kompania që qëndron brenda një biznesi luksoz të një biznesmeni 747-8i nuk është askush tjetër përveç firmës së famshme franceze të dizajnit të brendshëm Kabinetit Alberto Pinto./21Media