Mijëra kthehen në vendlindje për fundvit

Mijëra kthehen në vendlindje për fundvit

Tash e disa vite jemi mësuar që në vendin tonë të vijnë mërgimtarë nga e gjithë bota për të festuar së bashku me familjarët dhe bashkëvendasit e tyre festat e ndryshme. E njëjta gjë ndodhi edhe këtë fundvit, edhe atë përmes Aeroportit të Prishtinës.(E pergaditi- R T V   2 1 )./21Media