Udhëtarët të obliguar të zbatojnë masat

Udhëtarët të obliguar të zbatojnë masat

Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, Valentina Gara, në një konferencë për media ka dhënë sqarim të detajuar sa i përket organizimit dhe masave që kanë ndërmarrë për sigurinë e udhëtarëve, në rast të fillimit të punës. Nga ana tjetër, ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Arban Abrashi, ka njoftuar se pret që aeroporti të rinisin punën brenda dhjetë ditësh./21Media