Dy emrat e njohur kanë bashkuar forcat e tyre

Dy emrat e njohur kanë bashkuar forcat e tyre

Në mesin e shumë këngëtarëve që po sjellin këngë të reja për festat e fundvitit janë edhe këngëtarët e njohur,  Alban Mehmeti dhe Afrim Muqiqi.

Emrat e njohur të skenës sonë, këtë vit kanë bashkuar forcat e tyre, ku në kuadër të festave të fundvitit kanë realizuar një potpuri këngësh të vjetra.

Për xhirimet e programeve festive për vitin 2020, Albani ka sjellë edhe disa potpuri të reja në bashkëpunim me këngëtaren e njohur, Kaltrina Selimin.

Gjithashtu edhe Afrim Muqiqi për këto xhirime ka sjellë një potpuri me këngëtaren Lindita Selimin. /21Media