Ato kanë dëshmuar se gëzojnë raporte të mira njëra me tjetrën. Aktorja Teuta Krasniqi edhe një herë e ka bërë të ditur këtë fakt. Ajo i ka bërë dhuratë bashkëshortes  së ish burrit të saj, Afrona Dikës.

Teuta i ka dhuruar maskën për fytyrë të cilën po e bëjnë kompania e saj dhe e burrit të saj, Adonisit.

E për këtë, Afrona është falënderuar publikisht. Ajo madje ka thënë se mezi pret që ta përdor maskën./21Media