Në ministrinë e Punëve të Brendshme u bë pranim-dorëzimi i detyrës së ministrit Agim Veliu. Sot Veliu ka pranuar drejtimin e kësaj Ministrie.

Sipas njoftimit të MPB-së, Ministri Veliu u zotua se pavarësisht vështirësive që i ka trashëguar, do të punojë me përkushtim të madh për sigurinë dhe mirëqenien e qytetarëve./21Media