Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka sqaruar pozicionin e tij karshi masave të reja të vendosura nga Qeveria e Kosovës për mbrojtje nga COVID-19.

Ahmeti ka thënë se nuk është kundër këtyre masave, por kundër kritereve të cilat sipas tij po e veçojnë Prishtinën me kalkulime të gabuara.

Sipas tij, mbyllja pa masat ekonomike të subvencionimit dhe injektimit të parave në ekonomi shkakton kosto të madhe shëndetësore./21Media

 

Për shkak se plotë prej juve po më shkruajnë më duhet të qartësoj:

1. Nuk jam kundër masave – të gjithë e kuptojmë se…

Posted by Shpend A. Ahmeti on Wednesday, November 11, 2020