Lideri i Partisë Demokratike në Shqipëri, Lulzim Basha po vazhdon takimet në Kosovë.

Kështu këtë mëngjes ka filluar takimin me  kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Pas përfundimit të takimit, pritet që Ahmeti dhe Basha të deklarohen për media.