Sipas Ahmetit nuk është situatë e zakonshme kur të gjitha bizneset janë mbyllur

Sipas Ahmetit nuk është situatë e zakonshme kur të gjitha bizneset janë mbyllur

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti tha se situata në të cilën po ndodhet vendit është e jashtëzakonshme, sipas tij nuk mund të jetë  e zakonshme duke qëndruar të mbyllur në shtëpi 24 orë.

Ahmeti në emisonin “ArgumentPlus” tha se nuk është situatë normale kur të gjitha bizneset janë mbyllur.

Gjendja është e jashtëzakonshme jo në aspketin ligjor ndoshta por, nuk është situatë e zakonshme të qëndrojmë në shtëpi ka 24 orë, dhe të dalim vetëm ka 90 minuta jashtë“, ka thënë Ahmeti. /21Media