Hulumtim dhjetë vjeçar i Besim Kabashit

Hulumtim dhjetë vjeçar i Besim Kabashit

Në ditën e pestë të Seminarit të 36-të ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare, që po mbahet në Prishtinë është diskutuar për ndërtimin e korpuseve të gjuhëve. Më këtë rast  profesori Besim Kabashi ka prezantuar “AICo” korpusin i cili përmban tekste të ndryshme./21Media