Xhevahire Krasniqi ia doli mbanë, iu kthye nxënësve të saj

Xhevahire Krasniqi ia doli mbanë, iu kthye nxënësve të saj

Në këtë pandemi na ra të dëgjojmë histori të ndryshme. Kishte edhe jo pak histori të veçanta. Ja një shembull mbresëlënës, plot kurajë.

Mësimdhënësja Xhevahire Krasniqi me kancer u prek edhe nga koronavirusi. Ia doli mbanë dhe iu kthye punës në shkollë dhe nxënësve të saj. Me dashuri dhe me vullnet si përherë.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Orhan BYLYKBASH)./21Media