Akademi mirënjohjeje për Shyqri Nimanin

Në 80-vjetorin e lindjes së piktorit dhe akademikut Shyqri Nimani, Shoqata e intelektualëve “Jakova” në Gjakovë dhe shoqata “Gjakovë- Bazel” organizuan një akademi mirënjohjeje. U çmua lart kontributi i tij në fusha të ndryshme.(Teksti-Lirie Dibrani, kamera- Gzim Arifi)./21Media

Back to top button