Turneu CSI Talent Cup U11 mbahet më 16 dhe 17 shkurt

Turneu CSI Talent Cup U11 mbahet më 16 dhe 17 shkurt

Akademia e futbollit “Ali Demi” nga Tirana, fitues i titull Uhilas Talent Cup U11 në Ferizaj të zhvilluar me 1 dhe 2 Dhjetor, do ta përfaqësojë Kosovën në turneun prestigjioz CSI Talent Cup U11, që me 16 dhe 17 shkurt të vitit 2019, do të mbahet në Gjenevë të Zvicrës.

Për ardhjen e akademisë shqiptare “Ali Demi” në Gjenevë, do të përkujdesen vëllezërit Salihu nga Vitia, të cilët janë edhe përfaqësues të gjigandit të veshjeve sportive Givova.

“Të gjitha harxhimet i marrim përsipër Ne, si biletat, akomodimet etj. Ata vijnë me datën 14 shkurt dhe do të qëndrojnë deri me datë 18-19 Shkurt. Turneu në Ferizaj ka bërë jehonë të madhe dhe te gjitha akademitë mezi presin të marrin pjesë. Është përvojë e jashtëzakonshme. Këtë vit kemi pas ekipe nga të gjitha trojet shqiptare”, deklaroi Salajdin Salihu, organizator i turneut Uhilas Talent Cup U11.

Në dy turnetë e mëparme, Kosova është përfaqësuar me fituesit, Ardhmëria Ferizaj dhe me ekipin e Sharrit nga Hani i Elezit ku e kanë fituar çmimin e Fair Play-it.

Në turneun CSI Talent Cup U11 në Gjenevë do të marrin pjesë 24 ekipe, në mesin e tyre akademi të mirënjohura europiane si ajo e Arsenal-it, Bayern München-it, Bayer Leverkusen-it, Inter Milan-it, FC Porto-s, FC Basel-it, FC Servette-s, FC Lugano-s, FC Olimpique Lyon-it, Deportivo La Coruna-s dhe ekipe tjera.