“Identiteti i pa/zbuluar” dhe “Leksikon i termave të fonetikës dhe të fonologjisë”

“Identiteti i pa/zbuluar” dhe “Leksikon i termave të fonetikës dhe të fonologjisë”

Librat “Identiteti i pa/zbuluar” nga Kujtim Shala dhe “Leksikon i termave të fonetikës dhe fonologjisë” nga Bardh Rugova janë promovuar sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës. Me këtë rast botimet e reja të këtij institucioni janë cilësuar si botime të rëndësishme për identitetin letërsinë dhe gjuhësinë./21Media