Berisha: Dikush është fajtor për vonesën e zgjedhjes së drejtorit të AKI-së

Berisha: Dikush është fajtor për vonesën e zgjedhjes së drejtorit të AKI-së

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë ka kërkuar që sa më parë të emërohet drejtori i ri i AKI-së. Në mbledhjen e sotme konstituive, deputetët i rekomanduan kryeministrit Albin Kurti, dhe presidentes Vjosa Osmani, ashtu siç parashihet me ligj, të caktojnë emrin e ri që do të udhëheq këtë institucion./21Media