Ministri Mustafa: Kërkesa është legjitime, stafi i ministrisë do të rishikoj listat

Asociacioni i Komunave të Kosovës i është drejtuar me një kërkesë ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural- Besian Mustafa për rishikim të kritereve dhe rivlerësim i listave të fermerëve që janë në listat refuzuese për shkak mosnjohjes nga ana e tyre të disa procedurave ankimore për subvencionime.(Teksti-Kujtesa Bajrami-FANA, kamera- Fatos VESELI)./21Media