Fatmir Limaj, kandidat për kryeministër

Fatmir Limaj, kandidat për kryeministër

Nisma Socialdemokrate dhe AKR-ja kanë nënshkruar koalicion parazgjedhor. Ky koalicion do të garoj me listë të përbashkët, ndërsa kandidat për kryeministër është kryetari i Nismës, Fatmir Limaj. /21Media