Tre persona u lënduan sonte si pasojë e një aksidenti hekurudhor që ndodhi në dalje të Klinës.

Lajmin e bëri të ditur kryesuesi i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike (KHAIA), Mirisim Beqiri, i cili shtoi se ekipi kujdestar i KHAIA po vazhdon me ekzaminimin e vendit të ngjarjes dhe evidentimin e provave./21Media