Një aksident komunikacioni ka ndodhur sonte në rrugën Prishtinë – Fushë Kosovë, pranë pikës së karburanteve “Kastrati”

Një aksident komunikacioni ka ndodhur sonte në rrugën Prishtinë – Fushë Kosovë, pranë pikës së karburanteve “Kastrati”

Në aksident janë përfshirë dy vetura, një “Passat” dhe një “Mercedes”.

Në vendin e ngjarjes ka dal edhe autoambulanca, për t’iu dhënë ndihmën e parë të lënduarve.