Ekipet mjekësore në vendin e ngjarjes

Ekipet mjekësore në vendin e ngjarjes

Një aksident trafiku ka ndodhur sot në Prishtinë ku është përfshirë një kamion dhe nëntë vetura.

Bëhet e ditur se aksidenti ka ardhur pasiqë kamioni i cili ishte duke lëvizur nga rruga “Rrustem Statovci”, duke mos mundur të frenojë është futur në kahun e kundërt të rrugës “Agim Ramadani”.

Ekipet mjekësore kanë dalë në vendin e ngjarjes, ndërsa ende nuk dihet për gjendjen shëndetësore të pasagjerëve dhe vozitësve.

Portali rtv21.tv do të ju mbajë të informuar për detaje të tjera.