Ngjashmëri që ju lënë gojëhapur

Ngjashmëri që ju lënë gojëhapur

A keni menduar ndonjëherë se si do të ndiheni nëse keni kuptuar se ju keni një kopje e një karikaturë apo personazhi të ndonjë filmi vizatimor dhe papritmas të gjithë fillojnë të vërejnë se ju dukeni tamam si ata?

Ndoshta juve nuk ju ka ndodhur por me gjasë njihni dikë se ka ngjashmëri të madhe me ndonjë personazh të njohur./21Media