Aksion antidrogë në Itali, arrestohet këngëtarja shqiptare Elsa Lila

Që në orët e para të mëngjesit agjentët me ndihmën e kolegëve të Skuadrës Mobile Viterbo kanë ekzekutuar urdhrin për arrestimin e kërkuar nga Drejtoria e Qarkut Antimafia të Romës dhe lëshuar nga Gjykata e Romës ndaj 13 personave të cilësuar si të dyshuar, për krimet trafikimin e lëndëve narkotike dhe transferimin e posedimin për qëllime trafikimi.
Këtë mëngjes janë bërë 9 arrestime.
Arrestimet dhe kërkimet janë duke u zhvilluar në zonën e Acilias, tashmë skenë e operacioneve që kanë prekur në të kaluarën refugjatët nga Casalesi dhe shqiptarët.
Edhe sot në sferën e hetuesve janë shqiptarët pranë klanit Guarnera: boksieri Petrit Bardhi, alias “Titty”, mik i ngushtë i Arben Zogut “Riccardino”, që i përket një boksieri tjetër shqiptar, Orial Kolaj, i d.m.th. -e quajtur “bateria e Ponte Milvio” e lidhur me të ndjerin Fabrizio Piscitelli, Diabolik”, kryetar ultras i Lazios.
Mes të dyshuarve edhe këngëtarja shqiptare Elsa Lila.
Në vitin 2015 Titty u përfshi në hetimin e lojërave kriminale që nxorri në dritë ekzistencën e një shoqate kriminale të lindur me ardhjen e Mario “Rififì” Iovine në Romë në vitin 2003.

Këta persona ishin pjesë e klanit shqiptaro-italian që drejtohen nga vëllezërit Guarnera dhe që shisnin drogë./21Media
Back to top button