Aksion kundër ndërhyrjeve politike në KSHC dhe AKA

Aksion para Qeverisë Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, e njohur me akronimin ORCA, sot do ndërmarrë një aksion në mbështetje të Këshillit Shtetëror të Cilësisë dhe bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim. … Continue reading Aksion kundër ndërhyrjeve politike në KSHC dhe AKA