Janë arrestuar 149 persona, përfshirë edhe shtatë të mitur

Janë arrestuar 149 persona, përfshirë edhe shtatë të mitur

Në një operacion policor kundër grupeve të armatosura në Rio de Janiero kanë vdekur katër persona ndërsa 149 janë arrestuar, njoftojnë autoritetet braziliane.

Autoritetet kanë thënë se sot  në mëngjes se sipas kohës lokale në operacionin e njohur si “Meduza” janë arrestuar 149 persona, përfshirë edhe shtatë të mitur.

Në këtë aksion janë gjetur edhe armë, vetura të vjedhura si dhe uniforma policie dhe ushtarake.