Solidaritet me kundërshtarët e shembjes së Teatrit Kombëtar në Tiranë

Pjesëtarë të komunitetit artisitk dhe të shoqërisë civile në Prishtinë, zhvilluan një aksion simbolik në shenjë solidariteti me protestat në Tiranë, pas shembjes së objektit të Teatrit Kombëtar./(E pergaditi-Aurela ELSHANI)21Media